• Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge

Menu

Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
/ Kaas (suppl. € 7.00)
/ Nagerecht & Kaas (suppl. € 14.00)

€ 56.00

VOORGERECHT
gegaarde sardienen - biscuit - hangop yoghurt - selder - lavas - groene kruiden

TUSSENGERECHT
zacht gegaarde lamsnek - gebrande ui - raapjes - bearnaise

HOOFDGERECHT
gebakken roodpoot patrijs - appel - cassis - girollen - gnocchi

DESSERT
mousse koffie - crémeux koffie - meringue - crumble - banaan

Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht 
/ Kaas 
(suppl. € 7.00) 
/ Nagerecht & Kaas (suppl. € 14.00)

€ 56.00

Voorgerechten

Aangeboden voorgerechten naast onze menu

Sardienen
gegaarde sardienen - biscuit - hangop yoghurt - selder - lavas - groene kruiden
€ 22.00

Ganzenlever & gerookte paling
terrine ganzenlever - brioche - gerookte paling - zure room - frisse kruiden
€ 27.00

2x Langoustines
I/ rauwe langoustines - komkommer - sorbet appel - dashi 
II/ gebakken langoustine - lenterol - tom kha kai
€ 28.00

Lamsnek
zacht gegaarde lamsnek - gebrande ui - raapjes - bearnaise
€ 24.00

Hoofdgerechten

Aangeboden hoofdgerechten naast onze menu

Patrijs
gebakken roodpoot patrijs - appel - cassis - girollen - gnocchi
€ 34.00

Pluma Iberico 
gebakken pluma - pickels - wortel - artisjok - krielaardappelen 
€ 34.00

Wilde zeebaars
gebakken zeebaarsfilet - couscous - courgette - kokkels - tomaat - peterselie - jus schaaldieren
€ 36.00

Zeetong & kreeft
gebakken zeetongfilet - kreeft - hazelnoot - peer - knolselder - blanke botersaus
€ 38.00 

Truffel
linquine - truffel - beukenzwam - parmezaan
€ 34.00

Desserts

Aangeboden hoofdgerechten naast onze menu

Koffie & banaan
mousse koffie - crémeux koffie - meringue - crumble - banaan
€ 12.00

Citroen
citroentaart - meringue italienne - sorbet yoghurt
€ 12.00

Vanille ijs
vanille ijs - warme chocolade - tuilles
€ 10.00

Kaaskaart

Keuze uit onze diverse kazen.

Brillat-Savarin affiné
Frankrijk - Champagne - gepasteuriseerde koemelk - licht gebloemde eetbare korst - zeer zacht & vol van smaak 

Rosso di Langa
Italië - Piemonte - gepasteuriseerde koe- en schapenmelk - zachte kaas met een toets van schapenmelk

Damse Mokke
België - Damse Polders - biologisch, gepasteuriseerde geitenmelk - romig & verfijnd

Brugge Apero
België - West-Vlaanderen - gepasteuriseerde koemelk - jonge kaas met rode kruiden - zeer fris & romig

St.-Nectaire
Frankrijk - Auvergne - rauwe koemelk - sterk afsmaken met gebloemde donkere korst

Pecorino
Italië - Toscane - gepasteuriseerde schapenmelk - geraffineerde, volle & kruidige smaak - brokkelig 

Bleu d’Auvergne
Frankrijk - Auvergne - rauwe koemelk - smeuïge, afsmakende bleu - aangename kruidige schimmel - niet overheersend

Appenzeller
Zwitserland - volle, rauwe koemelk - pittig - natuurkorst met kruidige smaak

Stel zelf uw kaasbordje samen uit
5 kazen € 14.00
kaas bij menu € 7.00

1 extra kaas € 3.00 suppl.
2 extra kazen € 5.00 suppl.
3 extra kazen € 7.00 suppl.