• Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge

Menu

4 gangenmenu aan € 58.00

VOORGERECHT
carpaccio coquilles - aardpeer - koolrabi - citrus - crème dragon

TUSSENGERECHT
tortelloni ossenstaart - compotte ui - bouillon - krokant zuurdesem

HOOFDGERECHT
gebakken everzwijnfilet - butternut - boerenkool - duxelles eekhoorntjesbrood - pommes dauphines

DESSERT
peer - gezouten boterkaramel - chocolade - mousse hazelnoot


Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht 
/ Kaas 
(suppl. € 7.00) 
/ Nagerecht & Kaas (suppl. € 14.00)

€ 58.00

Voorgerechten

Aangeboden voorgerechten naast onze menu

Coquilles
carpaccio coquilles - aardpeer - koolrabi - citrus - crème dragon
€ 25.00

Toast champignon & ganzenlever
toast brioche - bospaddenstoelen - ganzelever
€ 24.00

Sardienen
gegaarde sardienen - biscuit matcha thee - hangop yoghurt - lavas - selder
€ 22.00

Ossenstraat
tortelloni ossenstaart - compotte ui - bouillon - krokant zuurdesem
€ 25.00

Hoofdgerechten

Aangeboden hoofdgerechten naast onze menu

Everzwijnfilet 
gebakken everzwijnfilet - butternut - boerenkool - duxelles eekhoorntjesbrood - pommes dauphines
€ 34.00

Vlaamse haas (2cts)
gebakken haasfilet - civet van haas - spitskool - bloemkool - schorseneren - aardappel
€ 36.00 p.p.

Jong tarbot
gebakken tarbotfilet - spinazie - girollen - aardappelmousseline - jus truffel 
€ 35.00 (supplement verse truffel € 6.00)

Zeetong & kreeft
gebakken zeetongfilet - kreeft - hazelnoot - peer - knolselder - blanke botersaus
€ 41.00

Truffel
linquine - truffel - beukenzwam - parmezaan
€ 34.00

Desserts

Aangeboden desserts naast onze menu

Peer & chocolade
peer - gezouten boterkaramel - chocolade - mousse hazelnoot
€ 12.00

Citroen
citroentaart - meringue italienne - sorbet yoghurt
€ 12.00

Vanille ijs
vanille ijs - warme chocolade - tuilles
€ 10.00

Kaaskaart

Keuze uit onze diverse kazen.

Brillat-Savarin affiné
Frankrijk - Champagne - gepasteuriseerde koemelk - licht gebloemde eetbare korst - zeer zacht & vol van smaak 

Rosso di Langa
Italië - Piemonte - gepasteuriseerde koe- en schapenmelk - zachte kaas met een toets van schapenmelk

Damse Mokke
België - Damse Polders - biologisch, gepasteuriseerde geitenmelk - romig & verfijnd

Brugge Apero
België - West-Vlaanderen - gepasteuriseerde koemelk - jonge kaas met rode kruiden - zeer fris & romig

St.-Nectaire
Frankrijk - Auvergne - rauwe koemelk - sterk afsmaken met gebloemde donkere korst

Pecorino
Italië - Toscane - gepasteuriseerde schapenmelk - geraffineerde, volle & kruidige smaak - brokkelig 

Bleu d’Auvergne
Frankrijk - Auvergne - rauwe koemelk - smeuïge, afsmakende bleu - aangename kruidige schimmel - niet overheersend

Appenzeller
Zwitserland - volle, rauwe koemelk - pittig - natuurkorst met kruidige smaak

Stel zelf uw kaasbordje samen uit
5 kazen € 14.00
kaas bij menu € 7.00

1 extra kaas € 3.00 suppl.
2 extra kazen € 5.00 suppl.
3 extra kazen € 7.00 suppl.