• Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge

Voorgerechten

Aangeboden voorgerechten naast onze menu

Holstein  
tartaar rund - Gillardeau oester - kropsla - miso - frisse kruiden
€ 24.00

Ganzenlever
terrine ganzenlever - rode biet - spekkoek 
€ 26.00

Jonge tarbot 
gegrilde tarbotfilet - gestoofde prei - knolselder - blanke botersaus
€ 26.00 

Noordzeekrab
ravioli Noordzeekrab - aardappel - jus schaaldieren - karnemelk 
€ 25.00

Hoofdgerechten

Aangeboden hoofdgerechten naast onze menu

Duif  
gebakken duivenborst - schorseneren - wortel - rode ui - jus duif
€ 36.00

Kalf
kalfslende bbq - pastinaak - boerenkool - aardappel
€ 35.00

Wilde zeebaars
gebakken wilde zeebaarsfilet - geplette aardappel - witloof - mosselen - jus mosselen 
€ 36.00 

Lotte 
zachtgegaarde lotte - risotto - scheermessen - ponzu - venkel
€ 35.00

Truffel
linguine - truffel - beukenzwam - parmezaan
€ 35.00

Desserts

Aangeboden desserts naast onze menu

Peer & speculoos 
gepocheerde peer - karamel - meringue - mousse speculoos - sorbet
€ 12.00

Hazelnoot & chocolade 
mousse melkchocolade - biscuit hazelnoot - yoghurt - sorbet bittere chocolade 
€ 12.00

Vanille ijs
vanille ijs - warme chocolade - tuilles
€ 12.00

Kaaskaart

Keuze uit onze diverse kazen.

Mothais sur Feuille
Frankrijk - Poitou Charentes - rauwe geitenmelk - typische geitensmaak met natuurlijke, gebloemde korst

Crémeux de Bourgogne à la dijonnaise
Frankrijk - Bourgogne - gepasteuriseerde koemelk - romig, licht pikante smaak van mosterd

Pont l’Evêque
Frankrijk - Normandië - rauwe koemelk - fruitig, karaktervol met subtiele keldersmaak

Munster
Frankrijk - Elzas - rauwe koemelk - doordringende geur - rijke, pikante smaak - gewassen korst

Kastaer
België - Veurne - gepasteuriseerde koemelk - guitige kaas met explosie van smaken

St-Agur
Frankrijk - Auvergne - gepasteuriseerde koemelk - milde & nootachtige smaak - boterzacht

Pecorino Toscano Renero
Italië - Toscance - gepasteuriseerde schapenmelk - geraffineerdde volle smaak - mild & nootachtig

Emmentaler
Zwitserland - Bern - rauwe koemelk - min. 12 maanden grotgerijpt - volle typische & sterke smaak - natuurlijke & donkerbruine korst



Stel zelf uw kaasbordje samen uit
5 kazen € 14.00
kaas bij 4-gangenmenu € 8.00
kaas bij 6-gangenmenu € 8.00

1 extra kaas € 4.00 suppl.
2 extra kazen € 6.00 suppl.
3 extra kazen € 8.00 suppl.

Menu

4-gangenmenu
6-gangenmenu **

VOORGERECHT
tartaar Holstein rund - Gillardeau oester - kropsla - miso - frisse kruiden

TUSSENGERECHT
ravioli Noordzeekrab - aardappel - jus schaaldieren - karnemelk

TUSSENGERECHT **
gegrilde jonge tarbot - gestoofde prei - knolselder - blanke botersaus

HOOFDGERECHT
gebakken duivenborst - schorseneren - wortel - rode ui - jus duif

DESSERT **
crêpe suzette

DESSERT
mousse melkchocolade - biscuit hazelnoot - yoghurt - sorbet bittere chocolade



4-gangenmenu
 € 58.00
/ Kaas ipv dessert 
(suppl. € 8.00) 
/ Dessert & kaas (suppl. € 14.00)


6-gangenmenu ** € 76.00
/ Kaas ipv dessert 
(suppl. € 8.00)
/ Dessert & kaas
(suppl. € 14.00)