• Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge

Kaaskaart

Le Régal au Marc des Raisins
Frankrijk - Bourgogne - gepasteuriseerde koemelk - fruitig en zeer zoet met een parfum de Marc de Bourgogne - in een jasje van rozijnen

Dolce Gusto
Italië - Piemonte - gepasteuriseerde koe-, schaap- en geitenmelk - romig met kruiden van lavendel, rozemarijn, peper,...

Damse Mokke
België - Damse Polders - biologisch, gepasteuriseerde koemelk - romig & verfijnd

Le Poteaupré
België - Provincie Henegouwen - gepasteuriseerde koemelk - trappistenkaas - notengeur - zeer smeuïg & romig

Tomme de Savoie
Frankrijk - Rhône-Alpes - rauwe koemelk - licht gezouten - zacht & fruitig met gebloemde korst

Boer’n Trots Bospaddenstoel
Nederland - Twente - gepasteuriseerde geitenmelk - met grove stukjes champignon, eekhoorntjesbrood, ringboleet, kastanje & bieslook

Shropshire
Verenigd Koninkrijk - Leicestershire - blauwschimmelkaas - gepasteuriseerde koemelk - pittige smaak - natuurlijke oranje-gele korst

Ossau-Iraty 
Frankrijk - Aquitaine - gepasteuriseerde schapenmelk - hazelnootsmaak - pittig & kruidig

Stel zelf uw kaasbordje samen uit
5 kazen € 14.00
kaas bij menu € 7.00

1 extra kaas € 3.00 suppl.
2 extra kazen € 5.00 suppl.
3 extra kazen € 7.00 suppl.





Le Régal au Marc des Raisins
Frankrijk - Bourgogne - gepasteuriseerde koemelk - fruitig en zeer zoet met een parfum de Marc de Bourgogne - in een jasje van rozijnen

Dolce Gusto
Italië - Piemonte - gepasteuriseerde koe-, schaap- en geitenmelk - romig met kruiden van lavendel, rozemarijn, peper,...

Damse Mokke
België - Damse Polders - biologisch, gepasteuriseerde koemelk - romig & verfijnd

Le Poteaupré
België - Provincie Henegouwen - gepasteuriseerde koemelk - trappistenkaas - notengeur - zeer smeuïg & romig

Tomme de Savoie
Frankrijk - Rhône-Alpes - rauwe koemelk - licht gezouten - zacht & fruitig met gebloemde korst

Boer’n Trots Bospaddenstoel
Nederland - Twente - gepasteuriseerde geitenmelk - met grove stukjes champignon, eekhoorntjesbrood, ringboleet, kastanje & bieslook

Shropshire
Verenigd Koninkrijk - Leicestershire - blauwschimmelkaas - gepasteuriseerde koemelk - pittige smaak - natuurlijke oranje-gele korst

Ossau-Iraty 
Frankrijk - Aquitaine - gepasteuriseerde schapenmelk - hazelnootsmaak - pittig & kruidig

Stel zelf uw kaasbordje samen uit
5 kazen € 14.00
kaas bij menu € 7.00

1 extra kaas € 3.00 suppl.
2 extra kazen € 5.00 suppl.
3 extra kazen € 7.00 suppl.