• Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge

Starters

Offered entrees next ot our menu

Maincourses

Offered maincourses next to our menu

Desserts

Offered desserts next to our menu

Cheese card

Choice from our various cheeses

La Tur
Italië - Toscane - gepasteuriseerde schapen-, geiten-, & koemelk - gebloemde & eetbare korst - boterzacht & frisse smaak

Witte van Rotselaar
België - Oost Vl. - gepasteuriseerde geitenmelk - frisse geitensmaak - lichtjes zuur - eetbare korst - ambachtelijke, handgeschepte kaas "moulé à la louche"


Le Petit Lathuy

België - Luik - biologische rauwe koemelk - soepele & romige kaas - mild, fruitig & licht aards - brie-achtig kaasje


Maredsous

België - Abdij van Maredsous - Namen - gepasteuriseerde koemelk - heerlijke romige smaak


Phébus des Pyrénées

Frankrijk - Pyreneeën - rauwe koemelk - volle, aromatische & nootachtige smaak - gemaakt op 600m hoogte in de bergen


Landana Rosso

Nederland - het Groene Hart van Holland - gepasteuriseerde geitenmelk - lactose- & glutenvrije kaas - gewassen korst met een mix van pekelwater & witte wijn - pittig & volle smaak


Pas de Bleu

België - Oost Vl. - biologische rauwe geitenmelk - vol & romig met een toets van blauwschimmel


Nonnenstolz

Zwitserland - Emmental gebied - rauwe koemelk - 12mnd gerijpt in vochtige kelders - pikant & karaktervolle kaas - lange nasmaak




Set up your cheese plate yourself

5 cheeses € 14.00
cheese at 4-course menu € 8.00
cheese at 6-course menu € 8.00


1 extra cheese € 4.00 suppl.
2 extra cheeses € 6.00 suppl.
3 extra cheeses € 8.00 suppl.

Menu

4-course menu
6-course menu **

STARTER

2ND STARTER


3RD STARTER **



MAINCOURSES



DESSERT **

DESSERT




4-course menu
€ 58.00
/ Cheese instead of dessert (suppl. € 8.00)
/ Cheese & dessert (suppl. € 14.00)


6-course menu **
€ 76.00
/ Cheese instead of dessert (suppl. € 8.00)
/ Cheese & dessert (suppl. € 14.00)