• Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge

Voorgerechten

Aangeboden voorgerechten naast onze menu

Coquilles  
carpaccio coquilles - aardpeer - quinoa - duindoornbes
€ 25.00

Noordzeekrab
ravioli Noordzeekrab - knolselder - spinazie - jus van zwemkrab
€ 28.00

Langoustines 
tartaar langoustines - avocado - yuzo - daikon
€ 27.00

Ossenstaart
cannelloni ossenstaart - aubergines - geitenkaas
€ 24.00

Hoofdgerechten

Aangeboden hoofdgerechten naast onze menu

Patrijs  
gebakken patrijs - butternut - rode biet - vijgen - aardappel
€ 36.00

Holstein rund
gebakken dunne lende - kropsla - artisjok - girollen 
€ 35.00

Jonge tarbot
jonge tarbot - spinazie - bospaddenstoelen - jus truffel - mousseline aardappel 
€ 35.00 (supplement verse truffel € 6.00)

Kabeljauw & garnalen
gebakken kabeljauw - garnalen - fijne groentjes - brandade - hollandaise
€ 33.00

Truffel
linguine - truffel - beukenzwam - parmezaan
€ 35.00

Desserts

Aangeboden desserts naast onze menu

Peer & speculoos 
gepocheerde peer - karamel - meringue - mousse speculoos - sorbet
€ 12.00

Citroen & frambozen
crémeux citroen - crumble - sorbet mascarpone - meringue - gel frambozen - espuma gin fizz
€ 12.00

Vanille ijs
vanille ijs - warme chocolade - tuilles
€ 12.00

Kaaskaart

Keuze uit onze diverse kazen.

La Tur
Italië - Toscane - gepasteuriseerde schapen-, geiten-, & koemelk - gebloemde & eetbare korst - boterzacht & frisse smaak

Witte van Rotselaar
België - Oost Vl. - gepasteuriseerde geitenmelk - frisse geitensmaak - lichtjes zuur - eetbare korst - ambachtelijke, handgeschepte kaas "moulé à la louche"

Le Petit Lathuy
België - Luik - biologische rauwe koemelk - soepele & romige kaas - mild, fruitig & licht aards - brie-achtig kaasje

Maredsous
België - Abdij van Maredsous - Namen - gepasteuriseerde koemelk - heerlijke romige smaak

Phébus des Pyrénées
Frankrijk - Pyreneeën - rauwe koemelk - volle, aromatische & nootachtige smaak - gemaakt op 600m hoogte in de bergen

Landana Rosso
Nederland - het Groene Hart van Holland - gepasteuriseerde geitenmelk - lactose- & glutenvrije kaas - gewassen korst met een mix van pekelwater & witte wijn - pittig & volle smaak

Pas de Bleu
België - Oost Vl. - biologische rauwe geitenmelk - vol & romig met een toets van blauwschimmel

Nonnenstolz
Zwitserland - Emmental gebied - rauwe koemelk - 12mnd gerijpt in vochtige kelders - pikant & karaktervolle kaas - lange nasmaak



Stel zelf uw kaasbordje samen uit
5 kazen € 14.00
kaas bij 4-gangenmenu € 8.00
kaas bij 6-gangenmenu € 8.00

1 extra kaas € 4.00 suppl.
2 extra kazen € 6.00 suppl.
3 extra kazen € 8.00 suppl.

Menu

4-gangenmenu
6-gangenmenu **

VOORGERECHT
carpaccio coquilles - aardpeer - quinoa - duindoornbes 

TUSSENGERECHT
cannelloni ossenstaart - aubergines - geitenkaas

TUSSENGERECHT **
tartaar langoustines - avocado - yuzo - daikon

HOOFDGERECHT
gebakken patrijs - butternut - rode biet - vijgen - aardappel

DESSERT **
rijstpap - crémeux kalamansi - pina colada 

DESSERT
gepocheerde peer - karamel - meringue - mousse speculoos - sorbet 



4-gangenmenu
 € 58.00
/ Kaas ipv dessert 
(suppl. € 8.00) 
/ Dessert & kaas (suppl. € 14.00)


6-gangenmenu ** € 76.00
/ Kaas ipv dessert 
(suppl. € 8.00)
/ Dessert & kaas
(suppl. € 14.00)